Aïllament tèrmic sense obres: insuflat de cel·lulosa per l’exterior

Aïllament tèrmic sense obres, és possible? La resposta és sí. I per a mostra, aquest botó: Aistercel va dur a terme l’aïllament tèrmic d’aquesta casa a quatre vents a Aiguafreda, Barcelona, en tan sols dos dies i minimitzant les molèsties a pràcticament zero.

La clau? El mètode d’insuflat, que permet accedir a la cambra d’aire tant des de l’interior com des de l’exterior. En aquest cas, la casa a quatre vents situada a Aiguafreda va ser aïllada completament, parets exteriors i coberta de tipus conillera, en dues jornades de treball i mitjançant la tècnica d’aplicació d’insuflat.

Aïllament tèrmic sense obres: insuflant la cel·lulosa des de l’exterior

Com una imatge val més que mil paraules, us deixem a continuació un vídeo que il·lustra perfectament la rutina de treball quan s’escomet un aïllament tèrmic des de l’exterior.

Senzill, ràpid, gairebé sense molèsties i molt efectiu. Aïllament tèrmic sense obres que es nota només acabar. No cal dir que Aistercel deixa les parets o façanes en el millor estat possible després de l’actuació, incloent els petits treballs d’obra de paleta necessaris. Òbviament, i depenent del tipus de façana, el rastre de les marques dels forats d’accés a la càmera és més o menys apreciable.

Aïllament tèrmic sense obres d’una coberta conillera

Com en el cas anterior, compartim un vídeo a continuació que explica el mètode, com s’aïlla tèrmicament una coberta d’aquest tipus.

En la galeria d’imatges que acompanyen a aquesta entrada es pot veure l’accés creat a la casa d’Aiguafreda i que, com hem dit, va quedar com si res ni ningú hagués estat allí…

I què guanya la casa amb l’aïllament tèrmic?

Veiem, des del punt de vista econòmic, pagar un 40% menys en calefacció i aire condicionat. Mes a mes i per sempre. Una xifra que varia segons la ubicació de l’habitatge (clima) i del sistema de calefacció usat. Hi ha càlculs que situen la xifre molt per sobre dels 800 euros anuals. Per tant, efectes immediats i rendibilitat a mitjà i llarg termini. De fet, podria ser més rendible que un pla de pensions.

Però no tot són els diners. Millorar l’eficiència energètica del teu habitatge contribueix des de l’acció personal a la construcció d’objectius globals de reducció de la demanda energètica. I ho fa, a més, usant un material aïllant natural i sostenible.

Un material, la cel·lulosa, les propietats del qual protegiran el teu habitatge contra el fred, la calor i el sroll. En un únic material, aïllament tèrmic sense obres per sempre. Ho notaràs a la butxaca, el medi ambient i el confort de l’habitatge.

Vols saber quant et costarà abrigar casa teva amb cel·lulosa i estalviar un 40% en les despeses de calefacció i aire condicionat?

[vcex_button url=»https://www.aistercel.es/aislar-termicamente-tu-casa-con-aistercel/» title=»Aistercel. Aislamiento térmico con celulosa sin obras» style=»graphical» align=»left» color=»black» size=»small» target=»self» rel=»none»]Pregunta sense compromís[/vcex_button]

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

¿Está buscando aislamiento térmico cerca de usted en Barcelona? La empresa de aislamiento térmico Aistercel en Barcelona ha brindado un servicio de reparación de aislamiento térmico profesional y confiable a nuestros clientes locales durante los últimos 20 años....