Aïllament tèrmic pas a pas: una casa a Palautordera

Aïllament tèrmic pas a pas, així que intentarem explicar el procediment d’aïllament tèrmic mitjançant insuflat de cel·lulosa a parets i coberta tipus conillera d’una casa de planta baixa més u situada a Santa Maria de Palautordera (Barcelona), que patia el que la majoria d’edificacions que coneixem:

  • Calor a l’estiu, fred a l’hivern dins de casa.
  • Despesa excessiva per a mantenir la temperatura de confort (si és que s’aconsegueix).

Més enllà de les mesures de seguretat i higiene d’obligatori compliment, l’aïllament tèrmic d’aquesta casa va seguir el procediment habitual.

En primer lloc, accedir a la cambra d’aire per a insuflar la cel·lulosa. El nombre de forats necessaris no està establert perquè depèn de la superfície. L’objectiu és garantir la correcta distribució del material i pot fer-se des de l’interior o l’exterior. És tota l’obra que cal practicar i, evidentment, reparem

Accessos a la cambra d’aire per a aïllament tèrmic mitjançant insuflat.

En segon lloc, l’insuflat en si mateix. A partir de cinc centímetres de cambra, beneficis assegurats si s’insufla cel·lulosa. Perquè protegeix contra el fred, la calor i el soroll gràcies a les propietats de la cel·lulosa.

D’altra banda, destacar que entre els beneficis derivats directament d’injectar cel·lulosa està l’estalvi econòmic en les despeses de calefacció i aire condicionat, i la millora del confort per la seva capacitat per a regular la humitat ambiental.

El tercer i últim pas és recollir. Perquè com diem habitualment, quan marxem els propietaris de l’habitatge comencen a estalviar. I la reducció del soroll exterior és probablement el primer que es percep.

El mètode d’insuflat és vàlid per a gairebé tot tipus d’habitatges, així que no dubtis a preguntar-nos, sense compromís en cap cas, perquè surt a compte…

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

¿Está buscando aislamiento térmico cerca de usted en Barcelona? La empresa de aislamiento térmico Aistercel en Barcelona ha brindado un servicio de reparación de aislamiento térmico profesional y confiable a nuestros clientes locales durante los últimos 20 años....