Aïllament tèrmic insuflat: la guia definitiva amb tot allò que no t’han explicat

La guia definitiva per l’aïllament tèrmic insuflat te la porta l’equip d’Aistercel. Per començar, el primer que has de saber és que la cel·lulosa és un material aïllant de gran potència i qualitat. De fet, aquest material té propietats ignífugues, insecticides, antifúngiques i també propietats calòriques importants.

Però el més important que es tractarà en aquesta entrada té a veure especialment amb les capacitats tèrmiques i acústiques que porta aquest material per la teva llar o oficina.

No hi ha res millor que sentir-se protegit, no només de les condicions ambientals sinó també de qualsevol risc de bactèries o plagues. Per això la protecció tèrmica juga un paper important en aquest sentit. Com a valor afegit que genera aquest producte també està la protecció acústica, que està molt ben valorada pels clients.

Aleshores, el primer que s’ha de saber sobre la protecció tèrmica és que el producte s’aplica de diferents maneres segons el tipus d’immoble. És a dir, es pot utilitzar el mètode d’insuflat o projectat. De tota manera, aquest material és potent i eficaç quant al seu comportament com a aïllant.

També brinda molta durabilitat (aproximadament 30 anys) i es comporta de manera similar a la fusta. Això significa que s’adapta tant a la calor com al fred per donar a la llar la temperatura desitjada.

Aquesta característica en especial és l’element diferenciador de la cel·lulosa respecte a la resta d’aïllants del mercat. També es comporta de manera anticíclica durant 12 hores, el que permet mantenir la fresca a l’estiu.

També ofereix protecció contra el fred a l’hivern. La seva densitat és d’entre 30 y 60 quilograms per metre cúblic. Això genera com a resultat un coeficient de conductivitat tèrmica molt important de 0,037 W/m°k).

Tot això s’assoleix especialment amb l’insuflat

La tècnica consisteix en ruixar el producte a l’àrea desitjada per part d’un equip especialitzat. L’ideal és poder escampar-lo a tots el llocs necessaris. Això et brindarà una protecció tèrmica molt important independentment de l’estació de l’any que sigui.

Es pot aplicar tant en sostres com en cobertes i parets. Fins i tot pots protegir tota la teva llar amb aquest material. L’únic que necessita és un lloc on poder reposar i acoplar-se. Es tracta d’un sistema en el qual la cel·lulosa farceix totes les cambres dels murs d’un immoble, mitjançant l’obertura d’uns petits forats a les parets de les cambres per introduir-hi el material i generar la seva funció principal, que és l’aïllament tèrmic.

Al mateix temps, genera un aïllament acústic d’aproximadament 7 decibels, cosa que és un valor molt important. També s’ha de recordar que la instal·lació d’aquest tipus de sistemes no és complexa i, de fet, és molt ràpida.

Com actuen els aïllaments fets per insuflat

Aquest tipus d’aïllament es comporta com una espècie de barrera tèrmica que també té com a resultat la protecció contra el soroll (acústica).

Tanmateix, s’ha de recordar que les fibres venen tractades amb àcids bòrics i generen una barrera protectora molt potent i duradora. El millor de tot és que aquest material arriba a qualsevol part de l’immoble degut a la seva adaptabilitat.

També s’ha de dir que es pot aplicar tant en parets i façanes com en sòls i soterranis, així com a sostres i fins i tot falsos sostres. Igualment, pots aplicar-lo en parets mitgeres i envans. La idea és protegir la teva llar contra tot risc i aquest material està disposat a arribar on sigui. També pots saber més sobre el preu de l’aïllament tèrmic insuflat.

Beneficis tangibles de la cel·lulosa instal·lada per insuflat

La cel·lulosa comporta molts beneficis. Però s’ha de fer esment ràpidament a alguns, com per exemple la reducció del soroll. També fa una correcció acústica per evitar ecos i sorolls molestos.

També redueix el soroll exterior que arriba a l’interior, la qual cosa pot ser molt positiva si ets una persona a la qual li agrada la tranquil·litat. Igualment, redueix el soroll que es produeix a l’interior de l’habitatge i va cap a l’exterior, cosa que també pot ser important per la teva família.

Consulta amb els experts en aïllament insuflat

L’equip d’Aistercel pot oferir-te una visita tècnica per conèixer les necessitats a nivell d’aïllament que pugui tenir la teva llar. Recorda que pots instalar-lo en diferents superfícies de casa teva i sentir-te protegit de riscos biològics i climàtics.

Pots visitar el nostre blog per poder conèixer totes les novetats que publiquem setmanalment sobre la cel·lulosa. També pots concretar una cita amb nosaltres perquè et visitem i et poguem donar el millor assessorament possible, aixó com la informació del preu de l’aïllament tèrmic insuflat.

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

¿Está buscando aislamiento térmico cerca de usted en Barcelona? La empresa de aislamiento térmico Aistercel en Barcelona ha brindado un servicio de reparación de aislamiento térmico profesional y confiable a nuestros clientes locales durante los últimos 20 años....