Aïllament tèrmic i acústic en un únic material

Aïllament tèrmic i acústic en un únic material: la cel·lulosa

Aïllament tèrmic i acústic combinat en un únic material. I és que la cel·lulosa és un aïllant natural que combina dues propietats fonamentals: d’una banda, és una excel·lent opció per a un aïllament tèrmic òptim i durador que protegeixi la teva llar contra la calor i el fred, però, a més, ofereix una segona propietat igualment valuosa com és la seva excel·lent capacitat d’absorció acústica.

Així que, un cop aïllat tèrmicament l’habitatge amb cel·lulosa, a més de l’estalvi directe generat en les factures de calefacció especialment, però també d’aire condicionat, a l’interior de la casa es notarà la sensació de confort i intimitat que genera la reducció de sorolls procedents de l’exterior. Per això hem preparat aquesta demostració, inspirada, tot cal dir-ho, en el canal de Dc. Energy Saver i les seves demostracions sobre les propietats de la cel·lulosa comparades amb d’altres materials aïllants.

A Aistercel som conscients que no seria responsable per la nostra part de parlar d’aïllament acústic sense més, ja que, si algú ens demanés l’insuflat o el projectat de cel·lulosa com a solució específica únicament per a una insonorització, no ho faríem. Ara bé, segons explica el propi fabricant, ISOCELL, la cel·lulosa insuflada o projectada en envans pot arribar a generar un aïllament acústic superior als 7db en comparació d’altres materials aïllants.

La cel·lulosa garantitza estalvi i confort

Per tant, fer el pas i confiar l’aïllament tèrmic de casa seva a Aistercel i a la cel·lulosa insuflada o projectada ofereix un dos per un únic: aïllament tèrmic i acústic en un sol material, en una única aplicació, sense gairebé cap molèstia i, en la majoria dels casos, en un sol dia i per sempre. D’aquesta manera, a més de l’estalvi garantit en consum d’energia, un 40%, la cel·lulosa insuflada en parets i sostres del seu habitatge aporta confort i intimitat gràcies a l’absorció acústica que creiem haver demostrat en aquesta càpsula de vídeo. Si vols saber més sobre les propietats específiques de la cel·lulosa, clica aquí..

I si ja no tens dubtes i l’única cosa que et falta per saber és quant pot costar-te aïllar el teu habitatge amb Aistercel, pregunta’ns; estarem encantats de resoldre els teus dubres.

[vcex_button url=»https://www.aistercel.es/aislar-termicamente-tu-casa-con-aistercel/» title=»Contacta con Aistercel» style=»graphical» align=»left» color=»black» size=»small» target=»self» rel=»none»]Contacta[/vcex_button]

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

¿Está buscando aislamiento térmico cerca de usted en Barcelona? La empresa de aislamiento térmico Aistercel en Barcelona ha brindado un servicio de reparación de aislamiento térmico profesional y confiable a nuestros clientes locales durante los últimos 20 años....