Aïllament tèrmic en obres de rehabilitació

Aïllament tèrmic en obres de rehabilitació. Dos conceptes que van de la mà en un moment en el qual es preveu que les reformes aportin fins al 65% dels ingressos dels professionals de l’arquitectura. Dos conceptes indissolubles en temps de compromís amb l’eficiència energètica, amb l’estalvi energètic.

I és que serà per l’aïllament tèrmic per on comenci gairebé qualsevol obra de rehabilitació d’importància. Millorar l’envolupant tèrmica d’un habitatge perquè sigui més eficient i confortable és la clau de volta d’una reforma i de qualsevol obra de rehabilitació. I ja sigui la façana, una nova distribució de parets o la millora dels sostres o cobertes, la cel·lulosa és un material fiable i confiable. Per les seves propietats i pels seus mètodes d’aplicació, vàlids para gairebé tot tipus d’habitatges, ja siguin paretssostres o cobertes.

Aïllament tèrmic en obres de rehabilitació: el projectat de cel·lulosa.

El projectat de cel·lulosa, com tractem d’explicar en el vídeo, és una solució ideal d’aïllament tèrmic en obres de rehabilitació i en noves construccions. Barrejant-la amb aigua durant el procés d’aplicació, la cel·lulosa no perd cap de les seves propietats aïllants, formant una capa homogènia i lliure de juntes ja sigui sobre parets, sostres o cobertes.

És més, algunes de les propietats de la cel·lulosa, com la seva capacitat d’absorció acústica, la seva protecció contra el soroll, fins i tot, s’amplifica. Una dada molt a tenir en compte just quan s’obre el debat sobre la necessitat d’una etiqueta de protecció contra el soroll.

Són moltes les raons i els incentius, en forma de subvencions públiques, per invertir en la millora de l’aïllament tèrmic, per dur a terme aquesta reforma o rehabilitació integral del seu habitatge. Fer-lo més confortable, saludable i eficient s’expliquen entre aquestes raons.

 

Proyectado de celulosa bajo cubierta

Exemple de projectat sota coberta a Gelida

Raons econòmiques per invertir en aïllament tèrmic

I, des del punt de vista dels incentius, la rendibilitat de la inversió és inqüestionable ja que el retorn és per sempre. Millorar l’aïllament tèrmic en obres de rehabilitació o de reforma genera estalvis que, depenent de les accions que inclogui, pot suposar una rebaixa en els costos d’energia (calefacció-aire condicionat) superiors al 65%.

Hi ha qui, com la Fundación La Casa que Ahorra, han dedicat temps i energia a demostrar o, si més no, comparar la rendibilitat entre una inversió en rehabilitació energètica i un pla de pensions.

Us recomanem la lectura d’aquest article en concret: La rehabilitació de l’habitatge: una altra forma d’invertir en la jubilació

En definitiva, tant si estàs pensant a reformar o rehabilitar el teu habitatge com si ja ets un professional i simplement busques un aplicador d’aïllament tèrmic, Aistercel conjumina coneixement i experiència professional acreditada en l’aplicació d’aïllament tèrmic, ja sigui insuflat o projectat.

[vcex_button url=»https://www.aistercel.es/aislar-termicamente-tu-casa-con-aistercel/» title=»Aislamiento térmico en obras de rehabilitación» style=»graphical» align=»left» color=»black» size=»small» target=»self» rel=»none»]Contacta sense compromís[/vcex_button]

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

¿Está buscando aislamiento térmico cerca de usted en Barcelona? La empresa de aislamiento térmico Aistercel en Barcelona ha brindado un servicio de reparación de aislamiento térmico profesional y confiable a nuestros clientes locales durante los últimos 20 años....