Aïllament tèrmic d’una coberta conillera. Com es fa?

Explicar el procés d’aïllament tèrmic d’una coberta conillera és l’objectiu d’aquest vídeo on Aistercel ens ensenya com es fa, en aquest cas insuflant des de l’interior de la coberta fins a aplicar una manta de cel·lulosa de 20 centímetres aproximadament que protegirà l’habitatge contra el fred, la calor i el soroll.

Millorarà la calefacció energètica de casa seva, un fet que es traduirà en importants estalvis en calefacció i aire condicionat. I és que el sostre representa entre el 30 i el 40% de la pèrdua de calor en un habitatge, per la qual cosa l’aplicació de la manta de cel·lulosa com a aïllant tèrmic de la coberta conillera d’aquesta casa a Santa Coloma de Cervelló generarà als seus propietaris estalvis superiors al 40% en calefacció a l’hivern i d’aire condicionat a l’estiu.

La cel·lulosa és un aïllant natural i sostenible. Aistercel utilitza cel·lulosa homologada ISOCELL per als seus aïllaments tèrmics.

Aïllament tèrmic d’una coberta conillera: en un sol dia!

Bàsicament, l’aïllament tèrmic d’una coberta conillera, com la que presentem en aquest vídeo, es pot resumir en tres senzills passos:

  • Accés a coberta des de la teulada: necessitem obrir l’espai necessari perquè un dels aplicadors d’Aistercel pugui accedir a la coberta i desplaçar-se sobre la superfície de la coberta, fent córrer la mànega per garantir que la cel·lulosa es distribueix de manera uniforme.
  • Aplicar una manta de, com a mínim, 20 centímetres de cel·lulosa: fent córrer la mànega i insuflant directament sobre la superfície de la coberta conillera creem una manta de cel·lulosa que actua com un aïllament tèrmic i acústic gràcies a les seves propietats, tot generant importants estalvis en calefacció.
  • Tanquem i, llestos!: un cop aplicada la cel·lulosa, portem a terme els treballs de paleta necessaris per deixar la teulada tal i com estava. Això sí, protegida tèrmica i acústicament gràcies a la cel·lulosa.

En només un dia i sense gairebé obra. Aïllament tèrmic i acústic per a tota la vida. Estalviaràs més d’un 40% en calecció. Mes rere mes, per a sempre. I si, a més, has aïllat tèrmicament les persianes de casa teva, l’estalvi i la sensació de confort tèrmic seran encara més notables. També des del punt de vista del soroll, gràcies a les capacitats d’absorció acústica de la cel·lulosa.  A més, ara, i fins a final d’any, pots estalviar un 10% gràcies a l’oferta que Aistercel realitza per a nous amics a través de la nostra pàgina de Facebook.

I el millor de tot és que costa menys del que creus, malgrat que estalviaràs molt més del que imagines. Vols que casa teva sigui la propera?

[vcex_button url=»https://www.aistercel.es/aislar-termicamente-tu-casa-con-aistercel/» title=»Aistercel: Aislamiento térmico con celulosa» style=»graphical» align=»left» color=»black» size=»small» target=»self» rel=»none»]Pregunta sense compromís[/vcex_button]

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

¿Está buscando aislamiento térmico cerca de usted en Barcelona? La empresa de aislamiento térmico Aistercel en Barcelona ha brindado un servicio de reparación de aislamiento térmico profesional y confiable a nuestros clientes locales durante los últimos 20 años....