Aïllament tèrmic d’un fals sostre en un habitatge de 50 anys situat a Terrassa

L’aïllament tèrmic d’un fals sostre en un habitatge de més de 50 anys d’antiguitat a Terrassa (Barcelona) era l’objectiu, l’encàrrec rebut per Celobert, un equip multidisciplinar d’arquitectes, aparelladors, interioristas, urbanistes i enginyers organitzats com a cooperativa, amb més de 15 anys d’experiència i amb els qui és sempre un plaer col·laborar.

En aquest projecte, les plaques d’escaiola de 3 o 4 centímetres eren tot el que s’interposava entre la coberta exterior i l’interior de la casa. Les fuites de calor, les pèrdues d’energia i, per tant, de confort tèrmic, tant a l’estiu com a l’hivern, resultaven insostenibles també econòmicament.

La solució adoptada va ser l’aplicació d’una manta de cel·lulosa de 20 centímetres a tot el fals sostre, configurant així no solament l’aïllament tèrmic del fals sostre sinó que, a més, es genera una càmera ventilada per sobre de l’aïllament que, especialment a l’estiu, milloraran substancialment la sensació de confort tèrmic a l’interior de la casa.

Aislamiento térmico de un falso techo en Terrassa

En només un dia, Aistercel va aïllar tèrmicament el fals sostre amb cel·lulosa, així com l’aïllament dels calaixos de persiana mitjançant plaques de cotó.

Aislamiento térmico de cajones de persiana

El procediment seguit per aplicar la manta de cel·lulosa és simple. A partir de la creació d’un accés que ens permeti accedir i córrer la mànega d’insuflat de la cel·lulosa, s’aplica la manta contínua de 20 centímetres. Pots veure el procediment amb més deteniment  en aquest vídeo que vam preparar per il·lustrar com s’aïlla tèrmicament un fals sostre.

Amb aquesta senzilla actuació, simplement mitjançant l’aïllament tèrmic d’un fals sostre, els propietaris d’aquest habitatge de més de 50 anys d’antiguitat han aconseguit millorar el confort tèrmic a l’interior de l’habitatge, protegir casa seva contra el fred i la calor i, evidentment, tot això reduint considerablement la despesa energèrtica necessària i, per tant, també la factura corresponent.

I és que, segons el sistema de calefacció i la climatologia de la zona geogràfica en la qual es trobi l’habitatge, un bon aislamiento puede generar ahorros de hasta 800€ anuales.

[vcex_button url=»https://www.aistercel.es/aislar-termicamente-tu-casa-con-aistercel/» title=»Aislamiento térmico con celulosa» style=»graphical» align=»left» color=»black» size=»small» target=»self» rel=»none»]Vols que la teva casa sigui la pròpera?[/vcex_button]

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

¿Está buscando aislamiento térmico cerca de usted en Barcelona? La empresa de aislamiento térmico Aistercel en Barcelona ha brindado un servicio de reparación de aislamiento térmico profesional y confiable a nuestros clientes locales durante los últimos 20 años....