Aïllament tèrmic de persianes. Com es fa?

Aïllament tèrmic de persianes amb panells de cotó

En aquest vídeo us vam mostrar el procés que segueix Aistercel per dur a terme l’aïllament tèrmic de persianes amb panells de cotó de la marca GeoPannel. Com s’aprecia, el procés és extremadament senzill:

 • Desmuntem la placa per accedir a l’interior del calaix de la persiana.
 • Prenem mesures i tallem les plaques de cotó GeoPannel a la mesura necessària.
 • Col·loquem les plaques de cotó adequadament.
 • Tanquem i, llestos!

Aïllament tèrmic de persianes: els beneficis

Els calaixos de persiana i els endolls també són punts de fuita d’energia. Si bé no en són els principals, ja que finestres, parets i sostres mal aïllats en serien els més important. No obstant això, un mal aïllament tèrmic de les persianes provocarà que a través d’ells entri el fred i se’ns evaporin diners de més que, obligatòriament, haurem de pagar en calefacció i aire condicionat si volem mantenir el nivell de confort ambiental i tèrmic desitjat.

Amb l’aïllament tèrmic d’Aistercel, millorarà la qualificació energètica del seu habitatge, generant estalvis del 40% en les factures de calefacció i aire condicionat. Perquè la cel·lulosa protegeix casa seva contra el fred, la calor i el soroll.

Avantatges de l’ús de plaques de cotó GeoPannel per a l’aïllament tèrmic de persianes

Sempre segons el fabricant, l’ús de plaques o panells de cotó de GeoPannel presenta les següents característiques:

 • Excel·lent absorbent acústic: segons norma UNE-EN ISO 354:2004
 • Bon aïllant tèrmic: conductivitat tèrmica A des de 0,034 W/Mk informe 2008AN9376 a 0,028 W/Mk informe 2009AN6534
 • Hidròfug. El material absorbeix humitat.
 • Fàcil tall i manipulació. Net per a l’usuari, no s’estripa. Acabats perfectes.
 • Resistent a la corrosió. Certificat 2008AN4084 Institut tecnològic tèxtil AITEX.
 • Resistent al míldiu / floridura. Certificat 2008AN4084 Inst. Tecnològic tèxtil AITEX.
 • No afavoreix la combustió. Classificat al foc: Classificació al foc: fins a M1 Certificat 09/32300075 Applus + segons Uneix 23721-90. Assaig de reacció al foc dels materials en construcció, i fins a Bs1do Certificat 218106 ENSATEC segons UNE-EN 13823:2002.
  I és que Aistercel només utilitza aïllants naturals com la cel·lulosa o el cotó, sempre certificats i procedents de proveïdors certificats i homologats com Isocell o, en aquest cas, GeoPannel.

  Vols deixar de perdre energia i diners per culpa d’un aïllament insuficient? Contacta amb nosaltres, estarem encantats d’explicar-te com estalviar, en un sol dia i sense gaire obra, un 40% en calefacció.

[vcex_button url=»https://www.aistercel.es/aislar-termicamente-tu-casa-con-aistercel/» title=»Aistercel. Aislamiento térmico de viviendas» style=»graphical» align=»left» color=»black» size=»small» target=»self» rel=»none»]Contacta amb Aistercel[/vcex_button]

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

¿Está buscando aislamiento térmico cerca de usted en Barcelona? La empresa de aislamiento térmico Aistercel en Barcelona ha brindado un servicio de reparación de aislamiento térmico profesional y confiable a nuestros clientes locales durante los últimos 20 años....