Aïllament tèrmic de parets i sostre a Gavà

Aïllament tèrmic de parets i fals sostre en una casa de Gavà: Aistercel no va descansar a l’agost!

La segona setmana d’agost, l’equip d’aïllament tèrmic d’Aistecel es va desplaçar fins a Gavà per insuflar cel·lulosa en parets i sostre. En aquest cas concret, un fals sostre de pladur al qual vam poder accedir amb la mànega a través dels buits existents per a la il·luminació halògena encastada en el sostre, minimitzant així les molèsties. En les imatges que hem seleccionat es pot apreciar el procés gairebé íntegrament: des de la preparació de la màquina d’insuflat, que es va quedar a l’exterior de l’habitatge, fins a l’acció d’insuflat de la cel·lulosa tant en sostre com en parets. Simple, ràpid, sense gairebé obra, ja que només cal obrir els accessos necessaris fins a la càmera que volem omplir amb cel·lulosa. I ja és per a tota la vida, perquè la cel·lulosa, com a aïllant tèrmic natural, no minva ni s’espesseeix amb el temps.

Els beneficis de l’aïllament tèrmic amb cel·lulosa

En un sol dia, Aistercel va dur a terme l’aïllament tèrmic de les parets i el sostre de l’habitatge mitjançant l’insuflat de cel·lulosa que, simplificant, consisteix a omplir la cambra d’aire de la façana, en aquest cas també del fals sostre de pladur, amb cel·lulosa. Una vegada insuflada la cel·lulosa, parets i sostres es converteixen en murs tèrmics capaços per si sols de generar variacions de +/- 5ºC. I convé tenir en compte que cada grau de més, en termes d’estalvi o consum, com es vulgui, és de fins un 7% més per grau en la factura, per la qual cosa l’estalvi que genera l’aïllament tèrmic d’Aistercel a la casa de Gavà rondarà el 40%. Estalvi i confort, perquè la cel·lulosa ofereix, en un únic material, aïllament tèrmic i acústic. Segons el fabricant, la cel·lulosa insuflada o projectada en envans pot arribar a generar un aïllament acústic superior als 7 decibels en comparació amb d’altres materials aïllants.

Un únic producte, de ràpida aplicació, estalvi i confort per tota la vida

  • L’aïllant de cel·lulosa és apte per a la seva aplicació tant en habitatges de nova construcció com per a la rehabilitació energètica d’habitatges ja construïts.
  • La cel·lulosa és un aïllant natural compost en un 92% per paper de periòdic reciclat preseleccionat.
  • La cel·lulosa, aplicada correctament, forma un bloc de massa homogènia que evita els ponts tèrmics.
  • La cel·lulosa no s’endureix, no minva i no s’espesseeix amb el pas del temps. És un aïllant tèrmic i acústic per a tota la vida.
  • La cel·lulosa no s’inflama, no propaga flames i no es fon.
  • La cel·lulosa no contamina i no emet cap tipus de gas o substància tòxica.
  • No hauràs de renunciar al teu espai. I just després que Aistercel hagi sortit de casa teva, hauràs començat a estalviar.

Vols que la teva llar sigui la propera? Vols començar a estalviar amb un òptim aïllament tèrmic?

[vcex_button url=»https://www.aistercel.es/aislar-termicamente-tu-casa-con-aistercel/» title=»Contacta con Aistercel» style=»graphical» align=»left» color=»black» size=»small» target=»self» rel=»none»]Contacta[/vcex_button]

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

¿Está buscando aislamiento térmico cerca de usted en Barcelona? La empresa de aislamiento térmico Aistercel en Barcelona ha brindado un servicio de reparación de aislamiento térmico profesional y confiable a nuestros clientes locales durante los últimos 20 años....