Aïllament tèrmic de parets des de l’exterior. Com es fa?

El procés d’aïllament tèrmic de parets des de l’exterior mitjançant cel·lulosa insuflada en càmera és el que us mostrem en aquest vídeo. Bàsicament es tracta de replicar el procediment que vam fer servir en el cas de l’aïllament tèrmic de parets des de l’interior i que també hem explicat en vídeo. L’objectiu és exactament el mateix: omplir les càmeres d’aire amb cel·lulosa per convertir les parets en murs tèrmics.

Aïllament tèrmic de parets des de l’exterior: beneficis

Amb l’aïllament tèrmic d’Aistercel, millorarà la qualificació energètica del seu habitatge, generant estalvis del 40% en les factures de calefacció i aire condicionatuna xifra que pot arribar a superar els 800€ anuals segons el tipus de calefacció i la ubicació de l’habitatge. Perquè la cel·lulosa protegeix casa seva contra el fred, la calor i el soroll.

No obstant això, els beneficis associats a un bon aïllament tèrmic són comuns i tot té relació amb les propietats de l’aïllant usat. En el nostre cas utilitzem aïllants naturals, principalment cel·lulosa, que és un potent aïllant tèrmic, i acústic! com pots comprovar en aquest vídeo.

A més, gràcies a la capacitat de la cel·lulosa per regular la humitat ambiental i a les seves propietats antifúngiques, farà que gaudeixis d’un ambient encara més confortable i saludable a casa. A més, la cel·lulosa és resistent al foc ja que no propaga flama, com també pots comprovar en aquest vídeo, o consultant la fitxa tècnica.

Aïllament tèrmic de parets des de l’exterior: sense obra i en un sol dia

Malgrat tot, més enllà dels beneficis d’un bon aïllament tèrmic relacionats amb el material, en aquest cas cel·lulosa certificada Isocell, i que són comuns i independents del mètode d’aplicació, la major diferència entre l’aïllament tèrmic de les parets des de l’interior o l’exterior té a veure amb les molèsties ocasionades.

Quan es porta a terme l’aïllament tèrmic de parets des de l’exterior, com en el cas que us presentem, es fan uns forats de 2 centímetres, més petits per tant que si fossin des de l’interior, perquè s’usen unes boquilles d’insuflat diferents. S’insufla, per tant, amb major pressió i s’accelera fins i tot el procés.

En només un dia. Sense gairebé obra, aïllament tèrmic de parets, sostres, cobertes i persianes que milloraran la qualificació energètica del pis o casa, generant estalvis superiors al 40% en les despeses de climatització. Estalvi i confort. Amb Aistercel, notaràs la diferència!

 

[vcex_button url=»https://www.aistercel.es/aislar-termicamente-tu-casa-con-aistercel/» title=»Aislamiento térmico con celulosa Aistercel» style=»graphical» align=»left» color=»black» size=»small» target=»self» rel=»none»]Vols saber quant et costaria?[/vcex_button]

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

¿Está buscando aislamiento térmico cerca de usted en Barcelona? La empresa de aislamiento térmico Aistercel en Barcelona ha brindado un servicio de reparación de aislamiento térmico profesional y confiable a nuestros clientes locales durante los últimos 20 años....