Aïllament tèrmic de parets. Com es fa?

L’aïllament tèrmic de parets és una inversió rendible. Tothom coincideix. En només un dia i sense apenes obra es poden convertir les parets de qualsevol pis o casa en autèntics murs tèrmics. I amb això, tenint en compte que finestres i parets són una important via de fuita d’energia, ja sigui de calor o fred a l’estiu, la factura de la calefacció baixarà un 40% gràcies a la millora de la qualificació energètica.

Aïllament tèrmic de parets des de l’interior

Aistercel mostra en aquest vídeo el procés d’aïllament tèrmic de les parets d’un pis mitjançant l’insuflat de cel·lulosa homologada Isocell accedint a la càmera per l’interior de l’habitatge que, en aquest cas, presentava un aïllament tèrmic insuficient, per omplir-la amb cel·lulosa.

La cel·lulosa és un potent aïllant tèrmic natural i sostenible que proporciona, a més, una remarcable capacitat d’absorció acústica. Dos en un: aïllament tèrmic i acústic gràcies a un aïllant natural procedent de paper de periòdic reciclat i tractat amb sals bòriques que li confereixen propietats antifúngiques.

A més, cal destacar d’entre les seves propietats la resistència al foc. Si bé és important precisar que no podem referir-nos a la cel·lulosa com un material aïllant ignífug, sí és cert que no propaga flama i, per tant, és resistent al foc com tractem de demostrar en aquest vídeo. En qualsevol cas, pots consultar aquí la fitxa tècnica de la cel·lulosa Isocell.

Amb l’aïllament tèrmic d’Aistercel, millorarà la qualificació energètica del seu habitatge, generant estalvis del 40% en les factures de calefacció i aire condicionat. Perquè la cel·lulosa protegeix la casa seva contra el fred, la calor i el soroll.

Ho dèiem al principi: és rendible. Perquè gràcies a l’aïllament tèrmic de parets, sostres i cobertes, abrigaràs casa teva de tal forma que no perdràs energia. És més, milloraràs la qualificació energètica de la teva llar, un fet que pot arribar a suposar fins a 800€ anuals d’estalvi, depenent del teu sistema de calefacció i de la ubicació de l’habitatge, és clar.

Vols començar a pagar un 40% menys de calefacció gràcies a l’aïllament tèrmic de parets mitjançant l’insuflat de cel·lulosa? Pregunta’ns sense compromís. Costa menys del que creus, i estalviaràs més del que imagines.

 

[vcex_button url=»https://www.aistercel.es/aislar-termicamente-tu-casa-con-aistercel/» title=»Aistercel, aislamiento térmico de paredes con celulosa» style=»graphical» align=»left» color=»black» size=»small» target=»self» rel=»none»]Contacta sense compromís[/vcex_button]

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

¿Está buscando aislamiento térmico cerca de usted en Barcelona? La empresa de aislamiento térmico Aistercel en Barcelona ha brindado un servicio de reparación de aislamiento térmico profesional y confiable a nuestros clientes locales durante los últimos 20 años....