Aïllament tèrmic de façanes sense obres: el cas de Vacarisses

Us portem un nou exemple de com dur a terme l’aïllament tèrmic de façanes sense obres d’una casa a quatre vents, situada en aquest cas a Vacarisses, un municipi que se situa a la comarca del Vallès Occidental, limítrof amb el Bages i el Baix Llobregat, a la província de Barcelona.

En aquest cas, i com es pot apreciar en les imatges, la façana de la casa combinava pedra i obra vista. En tots dos casos el procediment va ser el mateix. Practiquem un forat d’accés per al filtre d’insuflat i omplim la cambra d’aire existent amb la cel·lulosa certificada Isocell que Aistercel utilitza.

 

Aïllament tèrmic de façanes sense obres ni rastre…

Perquè el forat d’accés a la càmera d’aire és tota l’obra que cal fer per executar l’aïllament tèrmic de la façana o de qualsevol altra paret. En aquest cas, a més, el fet de poder portar a terme l’aïllament tèrmic des de l’exterior, les molèsties són encara menors del que és habitual. Si vols conèixer amb més detall els procediments o tècniques de l’aïllament tèrmic, en aquest enllaç trobaràs més informació.

Aislamiento térmico de fachadas sin obras

Bé, fer el forat i tapar-lo després. Com veieu en les imatges següents, i donat el diàmetre de la boquilla, el procés d’aïllament tèrmic de la façana no deixa rastre, encara que sí que es nota la diferència.

Protecció contra el soroll, el fred i la calor. Una protecció que es tradueix en estalvis superiors al 40% en les factures de calefacció i aire condicionat gràcies a les propietats de la cel·lulosa.

Aïllament tèrmic de persianes:

En aquest cas de Vacarisses, els propietaris van decidir també aïllar tèrmicament un dels punts que, juntament amb la teulada, més fuites o pèrdues d’energia generen, sovint a causa d’aïllaments tèrmics insuficients o defectes constructius que es posen de manifest en càmeres comunicades amb els calaixos de persiana.

Si vols conèixer amb detall el procés d’aïllament tèrmic dels calaixos de persiana, pots fer-ho seguint aquest enllaç.

I si vols millorar l’eficiència energètica de la teva llar, pagar menys en calefacció i aire condicionat tot millorant al mateix temps el nivell de confort gràcies a un ambient més saludable generat per la cel·lulosa, no dubtis en contactar amb nosaltres… sense compromís!

[vcex_button url=»https://www.aistercel.es/aislar-termicamente-tu-casa-con-aistercel/» title=»Contacta con Aistercel» style=»graphical» align=»left» color=»black» size=»small» target=»self» rel=»none»]Contacta[/vcex_button]

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

¿Está buscando aislamiento térmico cerca de usted en Barcelona? La empresa de aislamiento térmico Aistercel en Barcelona ha brindado un servicio de reparación de aislamiento térmico profesional y confiable a nuestros clientes locales durante los últimos 20 años....