Aïllament tèrmic amb cel·lulosa: l’antídot perfecte contra el preu de la llum

L’aïllament tèrmic amb cel·lulosa és l’antídot perfecte contra l’augment del preu de l’electricitat. L’arribada de veritat de l’hivern ha coincidit amb un preu de la llum disparat i que bat rècords i que, més enllà d’altres disquisicions sobre el tema, es tradueix en un increment directe a la factura habitual per mantenir la temperatura de confort a la llar si, com en el cas de l’habitatge d’Esther, a Begues (Barcelona), disposes d’un sistema de calefacció elèctric.

Com ella mateix explica al vídeo, i malgrat que en el moment en què gravàvem aquest vídeo encara no disposava més que d’una factura de la llum, espera «recuperar la inversió en un termini de 2 o 3 anys» i, a partir de llavors, «tot serà estalvi».

I és que l’aïllament tèrmic amb cel·lulosa és per a tota la vida. Donat que el sistema d’aplicació, vàlid per a gairebé qualsevol tipus d’habitatge, i a les les propietats del material aïllant, Aistercel garantitza un aïllament compacte, lliure de juntes i que durarà per sempre.

Hivern rere hivern, gràcies a la cel·lulosa, la demanda energètica per mantenir la temperatura de confort es redueix en més d’un 40% si, a més de les parets i els calaixos de persiana, s’ha aïllat també la coberta o el sostre.

Aïllament tèrmic amb cel·lulosa: també protecció contra el soroll

Ja hem explicat en altres articles que les propietats de la cel·lulosa inclouen una important capacitat d’aïllament acústic. Si bé no és la seva funció específica, tal i com explica Esther en el vídeo, «ja no se senten els sorolls habituals dels veïns. L’aïllament acústic es nota immediatament».

Volem agrair a Esther la confiança dipositada en Aistercel perquè portéssim a terme l’aïllament tèrmic de les parets i les persianes de casa seva, i per la seva amabilitat i paciència per deixar-nos enregistrar no només el procés d’aïllament tèrmic, sinó també el seu testimoni.

Vols que casa teva sigui la propera? Vols començar a estalviar gràcies a un òptim aïllament tèrmic amb cel·lulosa?

[vcex_button url=»https://www.aistercel.es/aislar-termicamente-tu-casa-con-aistercel/» title=»Aislamiento térmico con celulosa. Aistercel» style=»graphical» align=»left» color=»black» size=»small» target=»self» rel=»none»]Pregunta sense compromís[/vcex_button]

 

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

¿Está buscando aislamiento térmico cerca de usted en Barcelona? La empresa de aislamiento térmico Aistercel en Barcelona ha brindado un servicio de reparación de aislamiento térmico profesional y confiable a nuestros clientes locales durante los últimos 20 años....