Aïllament tèrmic amb cel·lulosa a Begues: gratis, tal com vam prometre

L’aïllament tèrmic amb cel·lulosa a Begues, com en la majoria de municipis més enllà de la zona climàtica, és sempre beneficiós. Però, si a més de l’aïllament tèrmic amb cel·lulosa, incloem les parets i el sostre i et surt gratuït, el guany és absolut. Protecció tèrmica i acústica els 365 dies de l’any. Posar punt final a això de passar fred a casa. Insuflar cel·lulosa és posar una barrera que impedeix el malbaratament energètic; és deixar de pagar més energia de la necessària per mantenir la temperatura de confort.

Els beneficis de la cel·lulosa són fàcilment identificables i mensurables. Protecció contra el fred a l’hivern, contra la calor a l’estiu. Reducció de sorolls i ambients menys humits i, per tant, més saludables. No ens extenem gaire perquè pots trobar les propietats de la cel·lulosa detallades aquí.

Des del punt de vista de l’aplicació, el sistema d’insuflat a càmera d’aire permet omplir d’aïllant les càmeres d’aire que existeixen a les parets i el sostre quan són de pladur, per exemple, o a les cobertes, ja siguin conilleres com la protagonista del vídeo, o no. A continuació et deixem alguns enllaços perquè vegis amb més detall com s’executa l’aïllament tèrmic amb cel·lulosa a Begues o a qualsevol part del món!

Aïllament tèrmic amb cel·lulosa a Begues totalment gratis

Era el que vam prometre en el sorteig que Aistercel va dur a terme a través de la nostra pàgina de Facebook. Si la superfície no excedia dels 100 metres quadrats, Aistercel es comprometia a aïllar gratuïtament parets, sostre i persianes. I així ha estat. Hem trigat més del previst a trobar les dates adequades per a ambdues parts però, finalment, en amb prou feines dia i mig de feina atès que, tal com explica Marc Soriano en el vídeo, la conillera era una mica més baixa de l’habitual, dificultant l’accés del nostre equip. 

No obstant això, la veritat és que vam deixar passar l’hivern i vam tornar a visitar a la nostra afortunada guanyadora perquè ens expliqui ella mateixa el que solem repetir: gràcies a la millora de l’aïllament tèrmic, sense obres, hauria de reduir-se en un 40% la factura de la calefacció i en percentatge similar, però a l’estiu, les de l’aire condicionat. 

És una més que rendible inversió perquè l’aïllament tèrmic amb cel·lulosa és per sempre. No necessita manteniment i retorna amb escreix, cada dia que passa, els diners invertits. Si vols saber quant et costaria o, si directament vols conèixer les possibilitats i efectes positius per a la teva llar, no dubtis a contactar amb nosaltres. No fa falta que diguem que sense el més mínim compromís, veritat?

[vcex_button url=»https://www.aistercel.es/aislar-termicamente-tu-casa-con-aistercel/» title=»Aistercel» style=»flat» align=»left» color=»black» size=»small» target=»self» rel=»none»]Contacta sense compromís[/vcex_button]

 

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

¿Está buscando aislamiento térmico cerca de usted en Barcelona? La empresa de aislamiento térmico Aistercel en Barcelona ha brindado un servicio de reparación de aislamiento térmico profesional y confiable a nuestros clientes locales durante los últimos 20 años....