Aïllament a Mollerussa d’una casa adossada

Mollerussa és un municipi de la demarcació de Lleida, capital d’una comarca caracteritzada climàticament per sofrir hiverns molt freds i llargs, en contrast amb uns estius calorosos i curts. Per això es produeixen oscil·lacions tèrmiques estacionals i diàries que, en cas d’habitar en immobles mal aïllats, poden provocar molèsties als seus habitants.

Aquest és el cas que ens ocupa. El propietari d’una casa adossada a Mollerussa va decidir comptar amb la nostra experiència per acabar amb les humitats que es produïen a l’interior del seu habitatge, especialment en el bany, a causa de la condensació, és a dir, del brutal canvi de temperatura entre l’interior i l’exterior sobretot en els mesos de fred rigorós.

Un problema que també es produïa a la resta de la casa, especialment en les parets i el sostre del menjador i la sala d’estar, llocs on apareixien molestes taques d’humitat. Taques que eren un clar testimoni d’un aïllament tèrmic deficient, el que feia que les parets estiguessin tan fredes que l’aire no podia contenir més aigua i aquesta es diposités sobre les parets o el sostre.

Evitar floridura, males olors… i pèrdua de diners

Si persisteixen aquests problemes, podrien generar altres complicacions, com l’aparició de floridura, males olors o dificultat per escalfar la casa. Aquest últim aspecte, a més, comporta unes despeses econòmiques impressionants per als propietaris de l’habitatge. Però amb l’insuflat de cel·lulosa s’aconsegueix, com a mínim, un estalvi de l’40% en calefacció i aire condicionat.

Deixant de banda els beneficis econòmics (cosa que no és intranscendent) també cal posar l’accent en els avantatges ecològics de l’insuflat de cel·lulosa. I és que la cel·lulosa és un material aïllant natural i sostenible, fabricada a partir de paper de diari net i classificat. Es tracta d’una cel·lulosa amb garantia ecològica i amb unes propietats úniques en resistència a el foc, protecció tèrmica i aïllament de soroll.

I tot això sense cap molèstia per als habitants de la casa. Perquè la major part dels treballs es fan des de l’exterior, sense obres majors i en un sol dia. Un sistema senzill, ràpid i efectiu. Si tu també vols aconseguir que casa teva sigui confortable, sostenible i estalviar en calefacció, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

[vcex_button url=»https://www.aistercel.es/aislar-termicamente-tu-casa-con-aistercel/» title=»Contacta amb Aistercel» style=»flat» align=»left» color=»black» size=»small» target=»self» rel=»none»]Pregunta sense compromís[/vcex_button]

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

¿Está buscando aislamiento térmico cerca de usted en Barcelona? La empresa de aislamiento térmico Aistercel en Barcelona ha brindado un servicio de reparación de aislamiento térmico profesional y confiable a nuestros clientes locales durante los últimos 20 años....