Aïllament a Granollers d’un edifici antic protegit

Aistercel ha realitzat un especial aïllament a Granollers, el d’un antic palau al centre de la ciutat que combina elements constructius nous amb uns altres d’antics. La intenció és construir-hi dos locals comercials i dos habitatges, que necessiten d’aïllament per diferents motius. D’una banda, l’aïllament tèrmic indispensable en una llar amb murs antics que la fan més freda. De l’altra, un aïllament acústic important degut a la seva cèntrica situació i a les activitats que es fan al seu voltant.

Aquest antic palau està considerat un bé cultural d’interès local i, per tant, se n’han hagut de conservar certs elements, principalment alguns murs de la façana i uns arcs interiors. Com les parets antigues no tenen cambra, es va decidir crear-ne una amb parets de pladur i injectar cel·lulosa a dins. El motiu pel qual en aquest aïllament a Granollers no s’ha utilitzat la tècnica del projectat és pel gruix que havia de tenir la cambra d’aire, en alguns punts de fins a 25 centímetres.

Aquest aïllament a Granollers presenta unes característiques especials en ser un edifici protegit

Amb la cel·lulosa s’ha aconseguit igualar l’aïllament tèrmic a tot l’edifici (que ocupa una illa sencera) i tenir el gruix de cambra suficient com per aconseguir un aïllament acústic molt important. La cel·lulosa és un dels pocs materials que farceix les cambres d’aire totalment, formant una massa compacta que protegeix del fred, de la calor i del soroll. A més, és ignífuga, antifúngica, antihumitat i està feta de paper de diari reciclat, amb la qual cosa té un plus de respecte pel medi ambient.

L’estudi FEM arquitectura ha estat l’encarregat de proposar el mètode adequat per aquest aïllament a Granollers. Són experts en l’estàndard PassivHaus i en tot allò que pugui millorar l’eficiència energètica d’un habitatge.

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

¿Está buscando aislamiento térmico cerca de usted en Barcelona? La empresa de aislamiento térmico Aistercel en Barcelona ha brindado un servicio de reparación de aislamiento térmico profesional y confiable a nuestros clientes locales durante los últimos 20 años....