Aïlla casa teva GRATIS!

Aïlla casa teva gratis. Això és el que ofereix Aistercel. Perquè fins el 26 de maig pots participar en el nostre sorteig. I és que anualment, Aistercel sorteja la millora de l’aïllament tèrmic mitjançant insuflat de cel·lulosa en càmera d’aire amb petites condicions, això sí.

Aïlla casa teva gratis: Com ho puc aconseguir?

És molt senzill, si bé en aquest paràgraf intentarem donar-te algunes claus. La primera i més important, encara que resulti obvi, és que has de disposar d’un habitatge per aïllar, un pis o casa que disposi de càmera d’aire i no estigui aïllada convenientment.

D’altra banda, l’habitatge ha d’estar a Catalunya i serà totalment gratuït si la superfície a aïllar és igual o inferior als 100 metres quadrats. Però si el teu habitatge està per sobre d’aquesta superfície, cap problema.

En aquest cas, i tal com s’explica en les bases del concurs, Aistercel cobraria únicament el material necessari per realitzar l’aïllament tèrmic (i acústic gràcies a les propietats de la cel·lulosa), no la mà d’obra.

La nostra guanyadora del sorteig de l’any passat.

Aïllar gratis, però de veritat

Sigui com sigui, per a nosaltres és important la credibilitat. A més d’oferir un servei satisfactori per als nostres clients, tant des del punt de l’atenció com des del punt de vista de l’aplicació de l’aïllament tèrmic, sempre vam complir la nostra paraula.

L’any passat, la nostra ja amiga Teresa va millorar l’aïllament de parets i sostres mitjançant el insuflat de cel·lulosa totalment gratis. Va ser l’afortunada guanyadora del sorteig i, gairebé sense obra i en jornada i mitja de treball perquè inloïa l’aïllament tèrmic de la teulada, vam millorar l’eficiència energètica. Ella mateixa explica en el vídeo el procés i la millora que va suposar pel seu habitatge en termes d’estalvi i confort.

Aïllament tèrmic, inversió rendible

Millorar l’aïllament tèrmic és una inversió rendible. Per exemple, molt més que un Pla de pensions segons aquest article publicat a El Mundo. En un dia en la majoria dels casos, sense més obres que les derivades de generar els forats d’accés a la cambra d’aire, la casa canvia per complet.

Perquè no renúncies a espai habitable, perquè de sobte estalvies en calefacció, i molt. Perquè gràcies a la cel·lulosa, un aïllant natural i sostenible, l’ambient de la llar és menys humit, més saludable i menys sorollós. I així per sempre.

En aquest sentit, cal recordar que no cal cap manteniment, que un cop aplicada la cel·lulosa els seus efectes són per sempre. Així que estalvi i confort per sempre, a l’hivern protegint casa teva del fred i de la calor a l’estiu. Estalvi per sempre en calefacció i aire condicionat. Qui ho ha provat, ha notat la diferència.

Tot són avantatges. I si a més et surt gratis …

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

¿Está buscando aislamiento térmico cerca de usted en Barcelona? La empresa de aislamiento térmico Aistercel en Barcelona ha brindado un servicio de reparación de aislamiento térmico profesional y confiable a nuestros clientes locales durante los últimos 20 años....