Aïlla amb cel·lulosa i que no t’expliquin romanços

Aïlla amb cel·lulosa i estalvia un 40% en calefacció. La resta són romanços… Per això ens hem atrevit a crear la nostra pròpia versió del conte dels tres porquets. Perquè, encara que ara sabem que el gust per les cases de palla reviu i que són extremadament eficients des del punt de vista energètic, la veritat és que els protagonistes del conte només van poder mantenir-se a resguard del llop a la casa feta de maons, la que la majoria de nosaltres tenim.

Però, com en el conte, la majoria de les cases edificades van minimitzar la importància d’un bon aïllament tèrmic. En clau de present i futur sembla que l’obligació de complir amb les directives europees  canviarà per a bé un fet que pateixen la majoria dels propietaris d’un habitatge en aquest país: un aïllament tèrmic insuficient (quan no inexistent).

Per això és habitual haver de triar entre passar fred a casa o pagar factures exagerades per l’energia que no consumim per mantenir la temperatura de confort a l’interior dels nostres habitatges, sinó que malbaratem perquè no hi ha qui aturi les pèrdues d’energia (i diners!) que s’escapen per parets, sòls, sostres, finestres o endolls quan no es disposa d’un bon aïllament tèrmic. O és que encara no has fet la prova de l’encenedor?

Aïlla amb cel·lulosa: estalvi i confort per sempre

Com en el cas del nostre conte dels tres porquets, la solució passa per cridar a Aistercel. Aïlla amb cel·lulosa parets, sostres o cobertes i calaixos de persiana i notaràs la diferència. En només un dia, sense gairebé obres, el mètode d’insuflat en càmera és vàlid per a gairebé qualsevol tipus d’habitatge. I per molt menys del que penses!

De fet, fins a finals d’any hem decidit prorrogar la nostra oferta de descompte, així que l’aïllament tèrmic amb cel·lulosa de casa teva et costarà un 5% menys. Aconsegueix el teu descompte aquí.

Descuento aislamiento térmico

I com tot bon conte té la seva moralitat, prepara’t per a l’hivern. Abriga casa teva amb cel·lulosa, deixa de pagar més del que cal en calefacció i aire condicionat, perquè la cel·lulosa protegeix contra el fred, la calor i el soroll gràcies a la seva capacitat d’absorció acústica. Un tres en un insuperable al qual cal afegir el caràcter sostenible del material aïllant, la cel·lulosa, la baixa petjada ecològica del seu procés de producció i la seva capacitat per regular humitats.

Impedeix que el llop ferotge t’avasalli a factures, deixa de passar fred a casa, deixa d’escoltar el soroll de l’exterior i guanya en qualitat de vida i estalvi econòmic. Fes com el més llest dels tres porquets i truca a Aistercel. En definitiva, aïlla amb cel·lulosa la teva llar i veuràs com canvia el conte.

[vcex_button url=»https://www.aistercel.es/aislar-termicamente-tu-casa-con-aistercel/» title=»Aísla con celulosa» style=»graphical» align=»left» color=»black» size=»small» target=»self» rel=»none»]Contacta sense compromís[/vcex_button]

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

¿Está buscando aislamiento térmico cerca de usted en Barcelona? La empresa de aislamiento térmico Aistercel en Barcelona ha brindado un servicio de reparación de aislamiento térmico profesional y confiable a nuestros clientes locales durante los últimos 20 años....